Decuypere Evert Metselwerken: specialist in vloer- en metselwerken

Bent u bezig met verbouwen en zoekt u een vakman voor uw vloeren en metselwerken?

Dan kunt u rekenen op de ervaring van Decuypere Evert Metselwerken! Grote en kleine projecten worden op een vakkundige manier uitgevoerd. Wij zijn werkzaam in de regio van Brugge en in de hele provincie West-Vlaanderen.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in vloerwerken en metselwerken, met speciale aandacht voor verbouwingen en renovaties. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het plaatsen van een keramische vloer, vloeren in natuursteen en het verbouwen of bijbouwen van muren.

 

Welk materiaal of welke stijl u ook in gedachten heeft, dankzij onze uitgebreide expertise kunnen wij werken uitvoeren in elke woning. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen binnen ons werkgebied op de voet, maar ook wie van een traditionele look houdt, zit goed bij ons.

Betrouwbaar en professioneel vakmanschap

Een verbouwing of renovatie vergt heel wat tijd en energie. Daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een metser die uw werken tot in de puntjes afwerkt. Bij Decuypere Evert Metselwerken staan uw noden en wensen centraal: wij stellen ons flexibel op en zorgen zo voor een service op maat. Wij vinden een duidelijke planning zeer belangrijk, zodat uw verbouwing of renovatie zo efficiënt mogelijk verloopt.

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Twijfel dan niet en contacteer Decuypere Evert Metselwerken uit Brugge telefonisch of via e-mail voor meer informatie en advies. Ook via het contactformulier kunt u ons bereiken: wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op voor uw werken.